Szabadidő, programok

DV8A9671
445951875_2423768701166905_9066946175191713230_n

Aktív és passzív feltöltődés

Lovaglás, jóga és fazekaskodás

Szálláshelyünkön a pihenésen felül számos aktív és passzív programot kínálunk nektek. A bátrabbak megismerkedhetnek a lovaglás élményével, tapasztalt lovasvendégek pedig lóháton barangolhatják be az alföldi tanyavilágot.

Inkább nyugodtabb vagy kreatívabb programra vágysz? Merülj el a természet ölelésében és vegyél részt klasszikus, női vagy hatha jógaóráink egyikén. Próbáld ki a fazekas szakmát és készítsd el saját bögrédet vagy müzlis táladat. 

Bauer - Countryside Resort

Minden ami a vidéki pihenéshez szükséges

Ha elmenekülnél a rohanó hétköznapok elől és lelassulnál, a lehető legjobb helyen jársz. Kellemes és nyugodt vidéki környezet valamint reggeli madárcsicsergés vár rád!

Élmény és tereplovaglás

A tapasztalt lovasoknak lehetőségük van lóháton felfedezni az alföldi tanyavilágot, kezdő és tapasztalatlan lovasainknak udvaron belüli élménylovaglást kínálunk. 

Rendszeres joga programok

Heti három alkalommal tartunk különböző jóga órákat.  (Könnyű hatha, illatesszenciás női és csakra jóga. A jógarendről érdeklődjön szakképzett jógaoktatónknál! Előzetes bejelentkezés szükséges!

Fazekas kerámia készítés

Szakképzett fazekasunk segítségével elkészítheted egyedi bögrédet, müzlis tálad vagy otthondekorációdat. Egy igazán kreatív vidéki program! Előzetes bejelentkezés szükséges!

Környékbeli programok

Amennyiben a környéket is felfedeznétek rengeteg program áll rendelkezésetekre akár már néhány percre autóval. Paprika malom és múzeum, bivalyrezervátum, gyógy és élményfürdők.

Utazó Blog

Tekintsd meg utazási tippjeinket

Órákat spóroltunk neked, mivel összegyűjtöttünk szinte mindent a környékről és a környékbeli látnivalókról

Esemény naptár

tekintsd meg a következő programunkat

Saját események és rendezvények, lovas programok, jóga és fazekas elvonulás, wellness napok.