A vidék Ízei

Bauer bistro

Vendéglátós család 4. generációja

A Forró Fogadó a la carte étterme,

a bauer bistro

Családfa a vendéglátásban

– id. Forró István és felesége, Irénke az 1950 es években előbb az ÁFÉSZ majd a Vendéglátó vállalat keretein belül üzemeltetett egységeket.

– ifj Forró István és felesége Piroska nyitotta meg a Forró Fogadót, mely a család tulajdonában volt.

– Forró Csaba , édesapja halála után tovább vitte az üzletet felesége, Marika közreműködésével.

– Forró Balázs és Forró Enikő a két gyermek szintén besegít. Balázs szakirányú diplomával, most szakácsnak tanul és fiatalos ötleteivel a folyamatos megujulás motorja.

4 generáció

A Forró család 4 generációja választotta a vendeéglátást.

Olvasd el a Délmagyar cikket

A cikk írásakor volt 30 éves a Forró Fogadó
Kattints ide

Helyi, kézzel készült

A Bauer Bistro étlapjára igyekszünk autentikus alapanyokakkal dolgozni. A modern konyhatechnológiák bevonása mellett megyőződésünk a kézműves technológia alkalmazása.

Eredeti receptek, de meg is csavarjuk

A régi receptek, mely közül sok családi változatokkal rendekezik, a megújulás jegyében követjük a terndeket.

Védéki minőségi étterem

A koncepció

A Forró Fogadó mint a vállalkozás neve, valamint a rendezvényeket lebonyolító 35 éáves márkanév.


A Bauer Bistro a Forró Fogadó a la carte éttereme, mely a hétköznapokon kínál minőségi ételeket a betérő, illetve a szállóvendégeknek.

A hétvégeken a Forró Fogadó rendezi a lakodalmakat, családi rendezvényeket, valamint a vasárnapi svédasztalos ebédeket.