Szabadtéri élmények Csongrád-Csanád megyében

Szeged környéke számtalan izgalmas szabadtéri és természetközeli programot kínál. Egytől-egyik felhőtlen szórakozást nyújtanak a család aprajának és nagyjának egyaránt! 

Ha elmenekülnél a város zajától

Madárcsicsergős programok

Lombkoronasétány - Makó

Aki rendszeres természetjáró, annak nem jelent újdonságot az erdő látványa, hangjai, illatai, viszont mind számukra, mind az erdőt ritkábban járó látogatóknak újszerű élményt jelenthet a fák koronáinak világát testközelből is megismerni. Az élményt játékos elemek, függőhíd és egy hatalmas csúszda is színesítik!

Madarász-tó és bivalyrezervátum

Szálláshelyünktől nem messze, Mórahalom irányában található különleges tó és rezervátum rengeteg itt költő madárnak ad otthont, de a költöző madaraknak is kedvelt megállója egy kis pihenéshez. A tó mellett található a bivalyrezervátum, ahol megis

Móka és kacagás az egész családnak

Családi programok

Ezer év parkja - Mórahalom

„A szabadtéri kiállítóhely kéthektáros területen a magyarság építészeti szimbólumait és remekműveit – túlnyomórészt – 1:25-ös méretarányú makettek formájában tárja a tisztelt publikum elé. Ugyanakkor értékes beltéri installációval és egyéb interaktív látványosságokkal, nem utolsó sorban országos szinten is kiemelkedő múzeumpedagógiával várja az élményekben gazdag kikapcsolódásra és művelődésre vágyó családokat, vendégeket.”
– ezerevparkja.hu

Dínó park - Ásotthalom

„A Dínópark Ásotthalom a Gárgyán-erdő fenyőinek tövében, majd 6000 m2-en terül el. Barangolhatsz az életnagyságú dínók birodalmában, felfedezheted a Meseerdő játszóházat, fogyaszthatsz dínós édességeket a Brankó Büfében. Várunk!” – dino-park.hu

Tulip garden - Mórahalom

FONTOS! Szezonális program. A tulipánoskert csak idény jelleggel van nyitva.

A szedd magad tulipános kert játszótérrel és kürtőskaláccsal, valamint kézművesekkel vár hétvégente nyitvatartási időben.