BAUER ROOMS

Felszereltség és egyéb tudnivalók

Boutique Szobák

Az alábbiakban összegyűjtöttünk minden olyan információt, amely felmerülhet a foglalásod előtt.

A Boutique szálláshelyek kitűnnek a tucat hotelek közül mind szolgáltatás, mind berendezettség tekintetében. Legtöbbször a szobák különböznek egymástól így a visszatérő vendégek is felfedezhetnek valami újat. Egy boutique szálláshelyen legtöbbször egyedi bútorok és berendezések találhatóak.

Esetünkben négy darab szoba áll rendelkezésre, melyek stílusban azonosak, de mindegyik picit más. Egyik szobánk plusz nappalival rendelkezik, míg a másik egy jóval nagyobb fürdővel, ahol sarokkád is rendelkezésre áll.

Minden szobánkban egyedi rusztikus tömörfa bútorok és fűfal idézik meg a természetet. A folyami kőből kivájt egyedi mosdókagyló pedig fürdőszobáink ékessége.

Smart Tv

Ambilight háttérvilágítással

Nespresso

Kávéfőző minden szobában

Villámgyors Wi-fi

A szobában és a közösségi terekben is

Hajszárító

Minden szobában

Bauer Rooms

Ismerd meg szobáinkat

Földszinti szobánkban egy tágas fürdő került kialakításra ahol sarokkád, walk-in zuhany és egy hatalmas mosdópult vár rátok, amin a hölgyek minden pipereholmija elfér. 🙂

Emeleti szobáink közül egyik egy tágas nappalival is rendelkezik, ahol egy kihúzható kanapéágy is helyet kapott. Ezt a szobánkat gyermekkel érkező vendégeinknek ajánljuk.

Klasszikus boutique szobáink mindegyike komfortos king size ággyal, ambilight-os smart tv-vel, nespresso kávéfőzővel és egyedi tömörfa bútorokkal vár benneteket.